ZAPEO TRANSFER

JURANOVIĆ SVE DALJE OD POLJUDA Hajduk ne želi odmah Dubravi platiti 200.000 kuna

Uloženo u razvoj Juranovića trebalo bi platiti, a Hajduk bi da se Dubrava toga odrekne - za sada
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Josip Juranović je blizu i daleko Hajduku, zapinje oko odštete, pa se još ne može sa sigurnošću tvrditi da će mladi fantazist iz Dubrave doista na proljeće biti u kadru "bijelih", te na probi kroz sastav Hajduka B.

Sve je u redu što se tiče talenta i interesa s obje strane, Jopa je zanimljiv Hajduku, a i mladić sa žile kucavice zagrebačke industrije, iz Grižanove ulice u Dubravi vrlo rado bi prigrlio šansu u - Hajduku. Uostalom, na prvi poziv usklikunuo je "pa to mi je prilika života"!

Međutim, uloženo u razvoj mladog nogometaša trebalo bi platiti, računa se da je ta propisana odšteta oko 200.000 kuna, gore-dolje, a Hajduk bi da se Dubrava toga odrekne – barem za sada. U ime razvoja ubuduće i daljnjeg plasmana ako se daroviti Jopa iskaže napredovanjem. Kasnije bi dijelili kolač!

Naravno, Dubrava bi zasluženi novac/kolač radije - odmah, svima treba novca i sad nastaje povuci-potegni...

Znakovita je izjava gospođe Ramljak, s pressice nakon sjednice Nadzornog odbora: "I dalje nećemo uzimati igrače kojima treba platiti obeštećenje!" To je putokaz pregovora.

E sad, hoće li se Juranović u ime interesa Hajduka nagoditi s Dubravom da dug prema svome trećeligašu nadoknadi – naknadno? Riječ ima i predsjednik/poduzetnik Dubrave Roko Ivanović, razmišlja li - dugoročno?!

Zasad Hajduk nema namjere ni dozvole plaćati odštete. A da mali čarobnjak ostane još u trećoj ligi, među dubravašima? Kome je to u interesu? Hajduk je računao da će 6. siječnja, na prvom danu priprema biti i Juranović. Zapinje. Nema još nikakve službene objave.

S druge strane iz Hajduka su demantirali kako su zainteresirani za angažman 17-godišnjeg stopera Belmina Halilovića iz sarajevskog Olimpica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 14:25