DIRNUTI DINAMOVCI

JURČIĆ: Ovo je bila potvrda koliko je Ivan svima značio; JERKO LEKO: Najteža utakmica...

Navijači su skandirali Ivanovo ime, svugdje je pisalo zašto smo ovdje i jednostavno je bilo nemoguće izbaciti iz glave - rekao je Ivan Kelava
 AIK Stockholm facebook

I grači Dinama, ali i trener Jurčić bili su pod dubokim dojmom svega što se događalo u Stockholmu. Modri nisu odigrali lošu utakmicu, mogli su i uvjerljivije slaviti, ali to je danas bilo potpuno nebitno. Jurčić je nakon utakmice rekao:

- Drago mi je da smo došli ovdje i na ovaj način odali počast našem Ivanu, jer Dinamo je veliki klub i ovakvim potezima to i potvrđuje. Hvala svima koji su bili u ovoj prekrasnoj Areni i još jednom potvrdili što im je Ivan značio. Siguran sam da nema čovjeka na stadionu kojega nije posebno dirnulo sve što se događalo. Nije to bila natjecateljska utakmica, a ni obična prijateljska pa je bilo teško igrati. Nemoguće je bilo očekivati da se igrači koncentriraju na nogomet u ovakvom ozračju gdje nam je svima od prve do zadnje minute na pameti bio samo Ivan. Najvažnije da nije bilo ozljeda, a sve ostalo je manje važno. Bitni su samo Ivan Turina i njegova obitelj - rekao je na kraju susreta Kruno Jurčić, a Jerko Leko je dodao:

- Još uvijek mi je teško naći riječi što bih uopće rekao. Stvarno mi je bilo teško igrati i trebalo mi je skoro cijelo poluvrijeme da prestanem misliti na razlog zašto smo ovdje i skoncentriram se na igru. Uostalom, nije sama utakmica niti toliko bitna već razlog zbog kojeg smo došli ovdje. Zaista mi je drago što smo večeras bili ovdje i na taj način igrali za mog prijatelja kojeg nikada neću zaboraviti – rekao je Leko nakon utakmice u kojoj je prvi puta nosio broj 27, Turinin broj koji u njegovu čast planira nositi do kraja karijere.

Vratar Modrih Ivan Kelava također je i nakon utakmice bio pod dojmom:

- Nikada nisam igrao ovakvu utakmicu i moram reći da je bilo zaista jako teško. Navijači su skandirali Ivanovo ime, svugdje je pisalo zašto smo ovdje i jednostavno je bilo nemoguće izbaciti iz glave. Ipak, drago mi je što se ova utakmica igrala te smo tako pokazali koliko nam je svima značio Ivan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:39