KELAVA SE ISPRIČAO

Kelava: Ispričavam se!; Čop: Nismo Barcelona, ali zaslužili smo više gledatelja

Svjestan sam svoje loše partije, ali u svakom zlu vidim nešto dobro - kazao je kapetan Dinama, koji nije htio u dublju analizu zašto je na tribinama Maksimira bila pustoš
 Goran Mehkek / CROPIX

Iz svlačionice je izašao među posljednjima. Lucho Gonzalez, kapetan Porta i junak zagrebačke utakmice, jedva je govorio. Tri sata prije utakmice saznao je da mu je u Argentini preminuo otac. Unatoč tome, Gonzalez je stisnuo zube izašao na travnjak Maksimira i odveo Porto do trijumfa.

- Jako sam tužan. Drago mi je da sam zabio gol i sada odmah letim za Argentinu - kazao je Lucho Gonzalez, koji više od te rečenice nije mogao izgovoriti.

- Shvatite me - zamolio je.

A tuga je bila i u domaćem sastavu. Iako se nisu osramotili kao protiv Lyona, u redovima “modrih” ostaje žal zbog propuštenih prilika.

- Nismo bili loši, ali nismo iskoristili svoje prilike - rezimirao je Tonel.

Zajedničko svim Dinamovim nogometašima bilo je razočaranje pri spomen na tribine Maksimira.

- Okej, nismo Barcelona da nas dođe gledati 50 tisuća navijača na svaku utakmicu, ali zaslužili smo više - stajalište je Duje Čopa, a navijača se sjetio i Ivan Kelava koji im je uputio javnu ispriku.

- Ispričavam im se zbog mojih reakcija. Svjestan sam svoje loše partije, ali u svakom zlu vidim nešto dobro - kazao je kapetan Dinama, koji nije htio u dublju analizu zašto je na tribinama Maksimira bila pustoš.

- Nemam komentar - izvukao se kapetan.

Sammir nije spomenuo navijače, već svoju novu poziciju. Naime, bio je najistureniji igrač Dinama.

- Sve za momčad. Bila je to novost i za mene, ali trener je tako odredio. Savjetovao mi je da čuvam loptu dok se krila ne otvore. Porto? Zaslužili su pobjedu, nema se što reći - kazao je Filho.

A jedan od junaka utakmice svakako je bio Josip Šimunić.

- Porto je bio bolji. Malo nam je nedostajalo, ali to je ta razlika između Porta i Dinama. Oni su iz svojih prilika zabili, mi nismo - jasan je bio Šimunić.

U nastavku je dodao kako je siguran da se repriza lanjske Lige prvaka neće dogoditi, a ambijent u kojem se igrala utakmica sveo je pod jednu jedinu riječ:

- Žalosno.

I bio je u pravu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:51