TUDOR VIKAO NA IGRAČE

KIŠ ODGLUMIO ZA OSCARA Brbić: 'Penal nije postojao, ne trebaju nam sudački pokloni!'

Igrali smo odlično dok smo imali snage i smatram da smo propisno namučili jednu od najboljih hrvatskih momčadi - rekao je ponosni trener Vunogradara
 Damir Krajac / CROPIX

Nakon utakmice u Mladini u kojoj je Hajduk spretno i sretno uspio tek nakon produžetaka osigurati plasman u četvrtfinale Hrvatskog kupa, u oba tabora vladalo je zadovoljstvo. Domaćini su bili sretni zbog odličnog dojma i vrlo dobrog otpora papirnatom favoritu i branitelju naslova, dok je kod Splićana vladala radost zbog ipak izborenog plasmana među osam najboljih.

Stjepan Gomerac, trener Vinogradara:

- U najavi utakmice rekao sam da se nećemo osramotiti i drago mi je da smo ispunili obećanje. Igrali smo odlično dok smo imali snage i smatram da smo propisno namučili jednu od najboljih hrvatskih momčadi. Možemo biti ponosni na prikazanu igru.

Marko Povrženić, strijelac eurogola za Vinogradar:

- Ne zabija se Hajduku svaki dan. Lopta je odlično sjela, ponekad zažmiriš i nadaš se sretnom završetku. Upravo mi se to dogodilo, na sreću. Jednostavno prekrasan osjećaj, iako moram priznati da u konačnici Hajduk zasluženo izborio pobjedu i prolaz u četvrtfinale. Što se tiče jedanaesterca za Splićane sredinom nastavka, bio sam odmah iza Kiša i mogu reći da kazneni udarac nije postojao.

Igor Tudor, trener Hajduka:

- Iz ove utakmice najvažnije je da smo iako uz dosta muke opravdali ulogu favorita. Beskrvno smo ušli u utakmicu, a nakon razgovora u poluvremenu stvari su krenule na bolje, iako neću reći što sam svojim igračima rekao u svlačionici. Što se tiče jedanaesterca za Hajduk, mogu reći da sa klupe nisam najbolje vidio cijelu akciju. Ne želim nikoga posebno istaknuti niti otkriti igrača utakmice, jednostavno najbitniji je prolaz dalje, a dojam će se brzo zaboraviti.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić nakon pregledane snimke svjestan je da penal za Hajduk više nije, nego jest, pa želi kazati:

- S tribina mi je penal izgledao milijun posto, čist prekršaj, a kad ga vidim i pregledam na snimci onda mi nije tako očigledan, dapače... Uvijek se žestimo na sudačke pogreške kad su kontra nas, pa je red da kažemo kako nam je žao zbog domaćina zbog ovog sudačkog previda. Naravno, mislim da smo ukupno zaslužili pobjedu, ali šteta da je izjednačenje palo iz, rekao bih, previda... Hajduku to ne treba!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:22