TRAŽENI MLADIĆI

Lazio želi dovesti Badelja, Valencia za Perišića plaća sedam milijuna eura?

Varazdin, 070810.Stadion NK Varteks.Prva HNL, 3.kolo.Varteks - Dinamo. Na fotografiji: Ante Rukavina i Milan Badelj.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Prema pisanju talijanskoga sportskog web-portala Itasportpress.it, talijanski je Lazio ozbiljno zainteresiran za otkup ugovora Dinamova veznog nogometaša Milana Badelja.

Predsjednik rimskog kluba Claudio Lotito, navodi se, spreman je za 21-godišnjeg režisera igre platiti Dinamu četiri milijuna eura odštete.

Spominje se također da je najveći rival Laziju kad je transfer Badelja u pitanju njemački Bundesligaš Hoffenheim. Tijekom siječanjskoga prijelaznog roka u talijanskim i njemačkim medijima pojavljivala se informacija da je njemački klub za Badelja spreman ponuditi pet milijuna eura.

Valencija za Perišića daje sedam milijuna eura?

Hrvatski vezni nogometaš Club Bruggea, 22-godišnji Ivan Perišić, zapeo je za oko španjolskom prvoligašu Valenciji, koji ga od sljedeće sezone želi vidjeti u svojim redovima.

Belgijski, španjolski, njemački i talijanski mediji raspisali su se o Valencijinom interesu za perspektivnog Hrvata. Ugovor koji ima s belgijskim Club Bruggeom do ljeta 2015. godine Španjolci su spremni otkupiti za sedam milijuna eura, navodi se.

Ove je sezone Perišić u belgijskom prvenstvu skupio 12 golova i sedam asistencija u 23 nastupa. Devet je golova zabio tijekom dvaju posljednjih mjeseci, odnosno u osam posljednjih utakmica.

Natjeralo je to izbornika hrvatske reprezentacije Slavena Bilića da ga prvi put pozove u redove svoje momčadi. U srijedu u Puli protiv Češke Perišić ipak nije dobio priliku debitirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:44