ODLAZAK IZ SPLITA?

MALOČA ŽELI USPJEŠNO ZAKLJUČITI SEZONU Idealan scenarij je osvajanje Kupa pa transfer!

Dvije utakmice s Lokomotivom su iza Bijelih , a ona treća, najvažnija tek slijedi. Cijela sezona stisnut će se u tom dvoboju, jer jasno je da se konačna ocjena daje nakon maksimirskog uzvrata Kupa. Ali, prije Kupa stiže Osijek na Hajdukov oproštaj od Poljuda. Sutra je pred Bijelima utakmica koja nema presudno značenje, ali bitna je za podizanje samopouzdanja pred odlazak na Maksimir.

- Pobjedom želimo zaključiti sezonu u Poljudu, jer osim bodova važan je i psihološki efekt. Prije odlučujuće utakmice Kupa lakše je zaspati s pobjedom - jasno je poručio kapetan Bijelih Mario Maloča.

Kakva je atmosfera u momčadi nakon dvaju susreta s uvijek neugodnom Lokomotivom?

- Odlična! Odigrali smo dvije kvalitetne utakmice, pokazali da Lokomotivu možemo zaustaviti. Onemogućili smo njihove napade, posebno u drugoj, prvenstvenoj utakmici. Podigli smo razinu forme i smatram da imamo razloga za optimizam pred završne utakmice sezone.

Nema dvojbe, sanja Maloča sliku s peharom u rukama. Rabuzinovo Sunce stiže za kapetanov oproštaj od Hajduka. Nema upitnika, samo konstatacija, jer prošlog je tjedna i predsjednik Brbić najavio “pokušat ćemo realizirati transfer Maloče ovog ljeta”.

- Nemam ništa bitno dodati. Predsjednik je sve jasno rekao. Treba spasiti Hajduk novim poslovima, a ja se nadam da će i moj transfer pomoći u sanaciji kluba. Puno puta sam rekao “meni se ne žuri van”. Tako je i danas, zaista nema žurbe. Ali, nakon šest sezona u Hajduku očito je došao trenutak kada je klub procijenio da je inozemni transfer najbolje rješenje. Zato bi oproštaj s osvojenim Kupom bio još emotivniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:00