BRAZILAC ODLAZI

MAMIĆI POTJERALI SAMMIRA IZ DINAMA 'Pao je kao Al Capone, ovdje više neće igrati'

'Što se nas tiče, Sammir može otići već večeras! Što je napravio? To sad nije pretjerano bitno. Radi se ponovno o nedisciplini'
 Goran Mehkek / CROPIX

U subotu poslije podne Brazilac s hrvatskom putovnicom udaljen je iz kadra prve momčadi i slobodan je potražiti novi klub.

- Zbog opetovanog iskazivanja nepoštivanja prema klubu i suigračima čvrsto sam odlučio Sammira udaljiti iz momčadi i više nikada neće zaigrati za Dinamo - rekao je trener Modrih Zoran Mamić.

Nakon te vijesti koja je stigla oko 20.15 sati pokušali smo saznati što je to Sammir napravio da ga je trener izbacio iz momčadi, a praktički i iz kluba. Nazvali smo izvršnog predsjednika Zdravka Mamića koji također nije htio posebno obrazlagati zbog čega je Sammir postao bivši.

- Što se nas tiče, Sammir može otići već večeras! Što je napravio? To sad nije pretjerano bitno. Radi se ponovno o nedisciplini, to je već 2002. put da je napravio incident. Ovaj tjedan obrazložit ćemo šire zašto smo se odlučili za ovaj potez, međutim Sammir više ne može kroz Dinamova vrata - kazao je Mamić.

U plavom klubu očigledno je svima prekipjelo kad se radi o kontroverznom Brazilcu. Bilo je mnogo raznih nevolja, incidenata, pijanstava, mamurnih treninga i drugih “senzacija” koje je proizvodio Sammir svih ovih skoro šest godina, koliko je proveo u plavom klubu. Gledalo mu se kroz prste, svašta mu se dopuštalo, uvijek ga je štitio njegov “tata Zdravko” koji je Sammira nazivao “Filho”, odnosno svojim sinom. Jučer se “tata” odrekao “sina” i izbacio ga je iz kuće.

Za kraj, Zdravko Mamić je kazao:

- Sammir je pao kao Al Capone, prije je imao i većih incidenata, ali je ovaj put naletio na manje, no kad se sve skupilo bilo je previše i zato više neće biti u Dinamu.

Tako se ipak neočekivano naglo završila epizoda Sammira u Dinamu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:10