PIŠE SUNDAY PEOPLE

Manchester United u lovu na Higuaina: Sprema se jedan od najskupljih transfera u povijesti?

 Maurizio Lagana / Getty

Prema napisima engleskih medija vjerojatni novi menadžer nogometaša Manchester Uniteda Jose Mourinho zatražio je od budućeg kluba da mu dovede argentinskog napadača Napolija Gonzala Higuaina.

Mediji nagađaju kako će Mourinho od sljedeće sezone naslijediti Louisa van Gaala na klupi 'crvenih vragova', a Portugalčeva prva želja je njegov bivši napadač kojeg je vodio u Real Madridu.

Tako Sunday People piše da je navodno Manchester United spreman ponuditi nevjerojatnih 87 milijuna eura za transfer Higuaina (toliko iznosi njegova odštetna klauzula) koji je ove sezone najbolji strijelac Serie A s 30 golova u 31 odigranoj utakmici.

Engleski list navodi kako je Mourinho tu informaciju povjerio svojim prijateljima, a da se taj transfer kojim slučajem realizira postao bi jedan od najskupljih u povijesti, odmah do onih Garetha Balea (Iz Tottenhama u Real) i Cristiana Ronalda (iz Manchester Uniteda u Real) koji su bili vrijedni između 90 i 100 milijuna eura.

Ostaje za vidjeti kako bi na takvu ponudu reagirao Napoli koji je u lovu na Ligu prvaka, a i sam Higuain budući će Manchester United vrlo vjerojatno sljedeće sezone propustiti najelitnije klupsko nogometno natjecanje.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:32