PREGOVORI U BREMENU

Mandžukić sve bliže Werderu, Dinamo ne odustaje od 10 milijuna eura

Mamića i Cvjetkovića nismo uspjeli kontaktirati, no naši njemački izvori tvrde da se 'njemačka ekspedicija' bavila dogovorom oko prodaje Mandžukića u Werder iz Bremena
 Damir Krajač / Cropix

Dinamov sportski direktor Zoran Mamić i menadžer Ivan Cvjetković u utorak su bili u Njemačkoj. Nikako ih nismo uspjeli kontaktirati mobitelom, no naši njemački izvori tvrde da se “njemačka ekspedicija” bavila dogovorom oko prodaje Marija Mandžukića u Werder iz Bremena.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA STRANICAMA SPORTSKIH NOVOSTI

Ovaj dvojac bio je u Bremenu i prije mjesec dana, očigledno se vrlo pomno ispituje tlo za prodaju najveće Dinamove zvijezde. Njemački kolege kažu nam da su pokušali doprijeti do Klausa Alofsa, sportskog direktora Werdera, međutim on je, kako su izvijestili u klubu, na odmoru, te se ne javlja na novinarske pozive. Ipak, kolege kažu da se priča oko prodaje Mandžukića u Werder za cijenu od 10 milijuna eura zahuktala, te da bi se dogovor mogao vrlo brzo realizirati.

Sljedeći dani dat će odgovor na pitanje, hoće li Mandžukić u Werder, klub koji ga je želio kupiti ovoga ljeta kad je skoro praktički sve bilo dogovoreno, no očito se Zdravko Mamić predomislio u posljednji tren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:15