PRVOLIGAŠI UZ MAMIĆA

Markulin: Udruga stoji iza Mamića, nema besplatnih prijenosa!

Zagreb, 040109.Maksimirska 128. Prostorije NK Dinama.Konferencija za medije Zdravka Mamica povodom izjave Ivana Sibera u jucerasnjoj emisiji RTL-a Duel u kojem su se sucelili predsjednicki kandidati Ivo Josipovic i Milan Bandic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Predsjednik Udruge 1. HNL Robert Markulin o emisiji Volim nogomet:

- Nisam razgovarao s Mamićem, no njegova je izjava u duhu onoga što je zaključila Skupština Udruge. Prijenose uživo više nećemo davati besplatno. Svjesni smo da ni televizija nije u bajnoj financijskoj situaciji pa predlažemo novi model. Tu postoji nekoliko ideja, važno je i što će kazati HTV, oni su stručni za produkciju. Pregovaramo, zasad smo bez konačnog dogovora.

SVE O SPORTU PROČITAJTE NA PORTALU SPORTSKIH NOVOSTI

Dakle, emisija će vjerojatno ići dalje, pitanje je kakvog sadržaja. Emitirat će se subotom, navečer ili poslijepodne, međutim, prva opcija za Udrugu je da bude sličnija negdašnjoj emisiji HNL-a. Ne bi to više bilo poput Štimčeva projekta kombiniranih prijenosa, kakav je živio sezonu i pol.

- Sponzori su tražili da emisija ide dalje, no nisu inzistirali da sve utakmice budu uživo. Plan je stoga da emisija bude na programu nakon što susreti završe, da u njoj bude prijenos tek jednog dvoboja, najzanimljivijeg u kolu, te sve sadašnje i neke nove rubrike, uz izvješća i analize utakmica i zabavni program. Smatramo da takav projekt može zadovoljiti klubove i televiziju. Omogućit će da rashodi budu što manji, a prihodi veći, da klubovi imaju više gledatelja na stadionima, a vrlo gledana emisija, istina nešto izmijenjana, ostala bi na HTV2, pišu Sportske novosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 22:40