NAHVALIO PORTUGALCA

Messi: 'Mourinho je sjajan, uspjet će u Chelseaju'

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi trenutno se nalazi u Senegalu gdje ga je pozvala Aspireova nogometna akademija koja ima ogranak u toj zemlji, kako bi sudjelovao u kampanji za borbu protiv malarije...

Nogometaš Barcelone imao je buran dočekan od domaćih ljubitelja nogometa, a prilikom konferencije za novinare na kojoj je govorio o mnogo stvari se osvrnuo i na karizmatičnog portugalskog trenera Josea Mourinha, bivšeg trenera Real Madrida. I dok praktički svi u Barceloni sipaju drvlje i kamenje po Portugalcu, Messi je imao lijepih riječi za novog menadžera Chelseaja.

- Mourinho je bio sjajan trener Realu. Mislim da će uspjeti i u svom povratku u Chelsea, jer je jednostavno kvalitetan trener – izjavio je najbolji igrač današnjice.

Prema riječima organizatora Argentinčeva dolaska, na tisuće mrežica protiv komaraca sa Messijevom fotografijom bit će podijeljeno djeci i cijelim obiteljima u ruralnim zajednicama te zemlje.

Messi će također otputovati u Saly na zapadu Senegala gdje će posjetiti domove siromašnih i razgovarati s lokalnim stanovnicima o prevenciji malarije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 03:07