OPET DRAMA NA POLJUDU

Mišo Krstičević završio u bolnici nakon svađe s Krešićem i Brbićem!

Uslijed žestoke verbalne prepirke Krstičeviću se povećao krvni tlak pa je s Poljuda otišao u bolnicu na kardiološki odjel na pregled. Brzo je pregledan i za sada bez posljedica pušten je kući
 Vladimir Dugandžić/CROPIX

Mišo Krstičević popodne nije vodio trening Bijelih, umjesto na poljudski travnjak otišao je u bolnicu na pregled srca. Naime, tijekom poslijepodneva Krstičević je razgovarao sa sportskim direktorom Krešićem i predsjednikom Brbićem oko posljednjih preslagivanja igračkog kadra, mogućeg dovođenja igrača iz drugoligaških klubova koji gravitiraju Hajduku.

U burnoj prepirci Krstičević i Krešić nisu se usuglasili, a priča kaže da je Brbić stao na Krešićevu stranu dajući za pravo sportskom direktoru da ne upali zeleno svjetlo za angažman igrača iz dalmatinskog okruženja (Plazonić, Gale, Vukušić). Uslijed žestoke verbalne prepirke Krstičeviću se povećao krvni tlak pa je s Poljuda otišao u bolnicu na kardiološki odjel na pregled. Brzo je pregledan i za sada bez posljedica pušten je kući, a poslijepodnevni trening vodio je Krstičevićev pomoćnik Ive Šeparović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 13:39