RAZBILI ROMU I LAZIO

Mladi hajdukovci oduševili Talijane, Maleš naglasio: Naša djeca nisu na prodaju!

Juniori Radošević, Milić i Barišić već su jesenas nastupali za prvu momčad, a predsjednik Maleš najavljuje da će za nagradu još neki ići na seniorske pripreme
 Duje Klarić/CROPIX

Slavilo se u Bijelom salonu na Poljudu, čelnici su mladim nadama čestitali što će na prvom mjestu svojih natjecanja dočekati nastavak sezone, juniorima još i osvajanje jakog turnira 'Trofeo Karol Wojtyla' u Rimu.

Nije mala stvar iza sebe ostaviti vršnjake iz Lazija, Rome, Napolija i Udinesea, k tome još i zemljake i konkurente u domaćem prvenstvu iz Rijeke. Priznanje je to i za njihove trenere, Harija Vukasa i Juricu Vučka, koji vode kadete, te Mišu Krstičevića i Stipu Andrijaševića na klupi juniora.

- Prošle godine, kada sam bio na dodjeli SN-ovih nagrada za kadete i juniore, niti jedna od naših ekipa nije bila na prvom mjestu, a moja želja je bila da na kraju ovog prvenstva proslavimo barem jednu titulu. Sada se možemo nadati da ćemo imati obje! Već su nakon trijumfa juniora dobili pozive, interesirali su se i neki ugledni ljudi iz Italije, no naša djeca nisu na prodaju. Vjerujemo da će oni nositi Hajduk u idućim sezonama - kazao je Maleš i poželio mladićima daljnje uspjehe, obećao da će im klub pružiti podršku. Radošević, Milić i Barišić već su nastupali za prvu momčad, Maleš najavljuje da će za nagradu još neki ići na seniorske pripreme.

Zadovoljan je bio i trener juniora Mišo Krstičević.

- Cijeli turnir smo dobro igrali i ostvarili smo sjajan rezultat. Tako smo Hajduk predstavili u Italiji u pravom svjetlu, jednako tako i hrvatski nogomet. Do sada su samo Lazio i Roma osvajali ovaj turnir, ali mi smo sve iznenadili. Ovi mladići su dokazali da se na njih u budućnosti svakako može računati - kazao je Krstičević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:37