NOVI UGOVOR ILI - TRBINA!

MOBBING U HAJDUKU? Brbić: 'Ma kakvi, gospođa Ramljak se možda pregrubo izrazila...'

Joško Jeličić rekao je da je mobbing ako igrača koji ne potpiše ugovor pošaljete na tribine
 Davor Zunic / CROPIX

Što predsjednik Hajduka Marin Brbić kaže na optužbe izrečene u emisiji na RTL 2 o Prvoj HNL? Negdašnji nogometaš Dinama i Hajduka Joško Jeličić rekao je da je mobbing ako igrača koji ne potpiše ugovor pošaljete na tribine, a Ćiro Blažević da se radi o ucjeni. Naime, u subotu je je predsjednica Nadzornoga odbora Branka Ramljak rekla da će onaj tko ne potpiše sjediti na tribini.

- Nema mobbinga ni ucjena. Gospođa Ramljak se možda pregrubo izrazila.

Možda će oni koji ne potpišu završiti u Hajduku II koji se natječe u Trećoj HNL jug...

- I to je dio Hajduka. Razgovaramo sa svima i nadamo se da ćemo to riješiti. Tko ne pristane, vidjet ćemo. Kažem da sa svima razgovaramo. Svi su u konkurenciji za ove dvije utakmice u Istri. Slučajnost je što Vršajević i Antonio Milić imaju žute kartone, a Milović je izvan stroja. Trener odlučuje o momčadi, a mi radimo sve u interesu kluba.

Kako ste zadovoljni rezultatima?

- Volio bih da imamo više bodova, to smo i očekivali. Međutim, nismo imali sreće. Da je Sušićeva lopta umjesto na vratnici završila u golu, imali bismo dva boda više. Međutim, još uvijek smo treći. Imamo dobru momčad, kompetitivnu i ne igramo loše. Nadam se da će nam se to vratiti i da ćemo ući u seriju..

Kada je Hajduk ovako loše startao, obično bi trener platio glavom... Statistika Hajduku ne ide u prilog, sedam utakmica bez pobjede...

- Što je to statistika? Netočan zbroj točnih podataka.

Ima li trener podršku?

- Da ga ne podržavamo, ne bi bio trener. Krivnja je na svima, tako i na meni prvome. Tudor je trener godinu i pol dana i stojimo iza njega.

Hajdukov Nadzorni odbor iznio je stav da je nezadovoljan transferima u ljetnom prijelaznom roku...

- Za to je kriva situacija na tržištu. Srednjih transfera kojima mi težimo nije uopće bilo. Recesija je, a svi bi željeli nekakve posudbe.

Za kraj je predsjednik Hajduka iznio zadovoljstvo financijskim stanjem u ovoj godini:

- Mi smo taoci dugova iz prošlosti. No ove sezone imamo zarađenih 30 milijuna kuna bez transfera. Mislim da je to više osd svih klubova skupa u ligi. Na dobrom smo putu, troškovi su smanjeni. Imamo puno navijača, došli smo do brojke od 10.500 članova, imamo dosta pretplatnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 07:45