MODNA MARKA OSVOJILA OTOK

MODNI MAČAK PREMIER LIGE Lovren zaludio Engleze: 'Moje majice će nositi i Cristiano Ronaldo'

Engleski novinar ne skriva oduševljenje činjenicom da je jedan nogometaš pobjegao od rutine trening-utakmica-PlayStation.
 Dejan Lovren Twitter

Za kratko vrijeme provedeno u Premiershipu Dejan Lovren privukao je pozornost nogometne javnosti važnim golovima (Anfield) i asistencijama (Old Trafford), ponekim filmskim proklizavanjem u prazno (Aston Villa, gol Agbonlahora), ali najveći publicitet zasad privlači izletima u svijet mode. Njegova je modna marka Russell Brown za kratko vrijeme postala omiljena odjeća u svijetu nogometnih celebrityja.

Luka Modrić i Mario Mandžukić prvi su pristali biti manekeni Lovrenove modne marke na koju su ubrzo navukli i klupske suigrače Karima Benzemu i Francka Riberyja. Bayernovu krilnom napadaču sportski kreirana linija navodno se tako svidjela da je naručio cijelu hrpu majica za svoju obitelj.

- Volio bih da sljedeći bude Cristiano Ronaldo, nadam se da ćemo ga uskoro vidjeti u našoj odjeći - rekao je Lovren u razgovoru za Daily Mail čiji novinar ne skriva oduševljenje činjenicom da je jedan nogometaš pobjegao od rutine trening-utakmica-PlayStation.

- Htio sam imati nekakav posao i zabavu kada se vratim kući s treninga, tako je počelo. Suigrači su me nedavno pitali otkud mi ta posebna odjeća. Bili su šokirani kada sam im otkrio o čemu je riječ. Volio bih kada bi svlačionica Southamptona postala butik za našu liniju.

Lovren je u biznis krenuo u partnerstvu s vjenčanim kumom Lovrom Krčarom. Osnovali su tvrtku i zaposlili osmero radnika, među kojima i dvoje dizajnera.

- Zaštitni znak naših proizvoda je logo sove, ptice koja zrači snagom i predstavlja perfekcionizam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 08:21