'ZLONAMJERAN POTEZ'

Modre bizarnosti: U Dinamu prodaju karata za Istok ipak preselili u Maksimirsku

 Goran Mehkek/CROPIX

Bizarnostima iz Maksimira nikada kraja, a posljednja u nizu stigla je dan uoči derbija, a odnosila se na prodaju ulaznica za derbi. Naime, prema prvoj informaciji, navijači Dinama koji su derbi namjeravali gledati s istočne tribine, svoje ulaznice nisu mogli kupovati na blagajnama smještenim uz Maksimirsku ulicu, već na onoj u Jakićevoj.

U prijevodu, stotinjak metara od ulaza na tribinu Jug na kojoj će biti smještena Torcida. Nije trebalo dugo da navijači Dinama otkriju bizarnost i reagiraju priopćenjem u kojem dovode u pitanje namjere kluba.

- Je li ovo tradicionalno loš, zlonamjeran i glup organizacijski te marketinški potez kluba ili se želi potencirati nered kojim bi se fokus javnosti i medija maknuo s najavljenog uvođenja sportske inspekcije...” - stoji u priopćenju ZZD-a koji su pozvali Hajdukove navijače da ne nasjedaju na “unaprijed smišljenu provokaciju”.

- Ne dozvolite da od nas rade pijune u svojoj igri nelegalnosti i isisavanja novca iz hrvatskog nogometa.

Iz kluba su shvatili pogrešku i objavili kako će biti otvorena i blagajna na Maksimirskoj ulici, a zadovoljni navijači su se oglasili “zahvalom medijima koji su objavili priopćenje i pomogli spriječiti još jednu suludu ideju iz nelegalne uprave”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 02:38