MARCA OTKRILA

Mourinhov plan: Modrićev dolazak imao je željeni efekt, Ozil se mora boriti za mjesto u momčadi

"Dolazak Luke Modrića u Real Madrid imao je efekt kakav je želio Jose Mourinho. Mesut Özil, naime, više ne može uzimati zdravo za gotovo da ima sigurno mjesto u prvoj momčadi", piše komentator Marce Juan Ignacio Garcia-Ochoa...

Hrvatski nogometaš koji je ljetos došao iz Tottenhama polako preuzima mjesto playmakera u "kraljevskom klubu". Pozicija je to koja je dosad praktički bila rezervirana za njemačkog reprezentativca.

"Mourinho je želio da se Özil bori za svoje mjesto u startnoj postavi, a u ovom se trenutku čini da Nijemac gubi tu bitku", dodaje Marca.

Portugalac je zamijenio Özila na poluvremenu prvenstvene utakmice protiv Seville, a u sljedeća dva ogleda, protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka i Rayo Vallecana u Primeri, njemački veznjak je ulazio s klupe. Uz to, Özil je u danima nakon utakmica morao trenirati s rezervama na što svakako nije navikao.

Marca navodi da Nijemac turskog porijekla otkad je došao u Real nije bio na klupi u tri utakmice zaredom, što bi mu se moglo dogoditi ako i u nedjelju protiv Deportiva ne bude u početnoj postavi.

"I dok je Özil trenirao s rezervama, Modrić je polako ulazio u njegove kopačke", zaključuje Marca uz dodatak da Nijemac nije impresioniran trenutnim statusom i da će napraviti sve da se vrati na stari put.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:57