SPREMNI IZNENADITI

Mršić: Ne dolazim rušiti Krunu Jurčića

U taboru Cibalije ne skrivaju optimizmom uoči gostovanja u Maksimiru
 Damir Gilbušić / Cropix

VINKOVCI - Stanko Mršić je znao zaskočiti “modre” u Zagrebu, za razliku od Cibalije koja se uoči Maksimira od bodova opraštala već na izlaznoj ploči “Vinkovci”.

Dobri signali s treninga

Trener prvoligaša s Bosuta prije devet godina vodio je Osijek i imao momčad za bogove, predvodio ju je Nenad Bjelica. Čovjek odluke, međutim, bio je Damir Vuica, strijelac za pobjedničkih1-0. Kakav je predosjećaj, ima li Mršić danas u Cibaliji svog Vuicu?

- Momčad mi je cijeli tjedan na treninzima slala dobre signale. Radili smo fantastično, svi se doimaju raspoloženi, pa mi je teško reći tko bi mogao iskočiti. Ako danas budemo djelovali kako treba, Dinamu neće biti lako - rekao je Mršić, čovjek koji je Cibaliju vinuo u neslućene visine, na poziciju broj 2, odmah do Dinama.

Cibalia je odlično odradila trećinu prvenstva, a prve znakove umora počela je pokazivati u prošlom kolu protiv Karlovca. Nije igrala dobro, ali nije izgubila. I to govori ponešto o kvaliteti Vinkovčana.

Stanko Mršić je ove sezone već presudio jednom kolegi - nakon poraza od Cibalije Luka Pavlović je morao odstupiti sa Zagrebove klupe. Može li iskusni Mršić još jednog kolegu poslati na burzu, s obzirom na to da bi Jurčićeve akcije u slučaju neuspjeha (a već ima dva poraza u nizu - Zagreb, Ajax), mogle krahirati?

U Zagreb po dobar rezultat

- Ne idem u Zagreb rušiti Jurčića jer to je najmanje što želim Kruni. Znam kako je teško treneru kada Uprava nema strpljenja, bio sam u toj koži. Jedina ambicija mi je Cibalijina sreća, a ne tuđa nesreća - zaključio je Mršić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:37