ISKUPLJENJE U KIJEVU

Niko Kranjčar: 'U idućem kolu obavezno moramo pobijediti Dinamo'

Niko Kranjčar odigrao je u Gradu svjetlosti svoju petu utakmicu u Ligi prvaka. Tek je na Parku prinčeva osjetio što znači izgubiti, ali bio je to prilično bolan poraz.

Lakih 4-1 kojima je PSG riješio kijevski Dinamo ukazuje da momčad u vlasništvu Katarana više ne slovi za “jazavce” u eurokupovima. Prošle sezone ispali su u skupini Europske lige, ali sada očito ciljaju puno dalje. S Ibrahimovićem, Thiagom Silvom, Pastoreom i Lavezzijem, tko bi im zamjerio?

- Svi će klubovi izgubiti u Parizu. PSG je pokazao da je apsolutni favorit skupine - rekao je Kranjčar, koji je iz igre izašao u 77. minuti i prepustio mjesto Husjevu.

Ibri previše prostora

Premda su Kijevljani počeli proučavati Ancelottijevu momčad odmah nakon ždrijeba, njihovo studiranje nije donijelo plodove. Nakon pola sata već su se gušili u minusu od tri gola, a Miguel Veloso im je tek u 87. minuti spasio ostatak ugleda.

- U prvom dijelu napravili smo brojne pogreške, Ibrahimović i Pastore su imali previše prostora. A nakon 3-0 bilo se gotovo nemoguće vratiti - objasnio je Kranjčar.

Iskupljenje u Kijevu

Iskupljenje pred domaćim navijačima zakazano je za dva tjedna. U Kijev stiže imenjak iz Zagreba.

- Sada obavezno moramo pobijediti Dinamo. Iz ovog poraza izvući ćemo važne zaključke, ne smijemo izgubiti glavu - dodao je Niko.

Ukrajinski mediji za poraz su okrivili preofenzivnu taktiku trenera Jurija Semina i njegove krive zamisli. Pišu da je jedna od ključnih pogrešaka bila što je Kranjčara suprotstavio Marcu Verrattiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 01:38