NASILJE NA TRAVNJACIMA

Nogometaš pretukao oružara, zbog opće tučnjave prekinuta utakmica u Ivanovcu

Dva prekida utakmica i dvije tučnjave obilježile su protekli vikend
 Thinkstock

OSIJEK - Dva prekida utakmica i dvije tučnjave obilježile su vikend na seoskim nogometnim terenima u okolici Osijeka.

Buran vikend počeo je u subotu u Antunovcu gdje je, kako neslužbeno doznajemo, nogometaš gostujućeg Borca iz Kneževih Vinograda pretukao oružara domaćeg kluba Vitez '92.

Dogodilo se to nakon što je gostujući igrač isključen iz igre te je izlazeći s terena nogom udario u kantu s vodom, na što mu je domaći oružar žestoko prigovorio, a igrač Borca je na njega potom fizički nasrnuo i istukao ga.

U nedjelju je pak prekinuta utakmica u Ivanovcu između domaće Slavonije i gostujućeg Laslova '91 i to nakon što je sudac dodijelio crveni karton jednom domaćem igraču.

Tome je prethodilo njegovo udaranje laktom gostujućeg igrača, nakon čega je došlo do međusobnog naguravanja, a potom i opće tučnjave igrače obiju momčadi. No, kako doznajemo sukob se brzo primirio, a navodno nije bilo ozlijeđenih, pa ni policija nije postupala.

Prekid je bio i u Sarvašu između domaćeg istomenog kluba i LIV-a iz Vladislavaca, a navodno mu je kumovao sudac, koji se osjećao ugroženim nakon što su ga okružili igrači momčadi čijem je igraču dodijelio crveni karton. Iako ga nitko nije ni dotaknuo, mladi sudac je prekinuo utakmicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 01:29