INCIDENT U SISKU

Nogometni sudac Vlado Svilokos autom pokušao pregaziti prometnog redara?

Redari su još uvijek u sklopu probnog roka ostavljali opomene nepropisno parkiranim automobilima, ali Svilokosu se navodno ni to nije svidjelo
 Nikša Stipaničev / Cropix

Jedan od najpoznatijih hrvatskih nogometnih sudaca, Siščanin Vlado Svilokos, ovoga je tjedna, prema pisanju Večernjeg lista, sudjelovao u ozbiljnom incidentu u centru Siska. Naime, izvori tvrde da je Svilokos pokušao svojim automobilom pregaziti prometnog redara koji mu je probao naplatiti kaznu za nepropisno parkiranje.

Iako policija nije dobila pritužbu za remećenje javnog reda i mira, Svilokos je navodno svojim Passatom krenuo na redara koji je tek počeo s radom. Naime, u Sisku su dva prometna redara, koji još uvijek rade kao dio probnog roka naplaćivanja parkinga u gradu, ovih dana ostavljali samo opomene.

Međutim, navodno je i to bilo dovoljno da Svilokos, iako upozoren da na spornom mjestu ne smije parkirati, "poludi" i automobilom krene na jednoga od njih dvojice koji je fotografirao njegov automobil. Nesretnik se, prema riječima svjedoka, spašavao skokom u grmlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:23