ZADARSKI VRATAR

NOKAUTIRANI MATKOVIĆ 'Hajduk je bio nekorektan, no pitam se što je radilo šest sudaca!?'

'Čuo sam u bolnici za rezultat. I sretan sam zbog boda, nesretan što nismo dobili jer nam je neopravdano nepriznat gol iz prvog poluvremena i jer smo, kažu mi svi, bili bolji'
 Luka Gerlanc / CROPIX

O čemu je razmišljao Mladen Matković, vratar Zadra, dok je ležao na travi (blizu njega i Iluridze, napadač Hajduka) poslije izbijanja lopte na Hajdukov centaršut?

- Ni o čemu. Trpio sam bolove i čekao prekid - govori Matković.

Dočekao ga je tek nakon što je Mikanović postigao gol u nebranjenu mrežu.

- Nisam ja neki dječarac od 20 kila da bih tek tako pao. Iluridze je naletio, ne kažem da je to bilo namjerno, ali dogodilo se i nisam mogao ustati i tek tako nastaviti. Boljelo me k'o sam vrag.

Dr. Marko Prenđa, klupski liječnik, rekao je jučer da ste bili blijedi k'o krpa i da niste mogli govoriti.

- Pitali su me je li mi nešto slomljeno. Nisam znao, ali bolovi su bili užasni. Smeta mi što netko tvrdi da nije bilo prekršaja, a pitam se što je radilo šest službenih sudaca. Hajduk je bio nekorektan, a pitam se što bi se događalo da se, ne daj Bože, na suprotnoj strani kolegi Kaliniću dogodilo što i meni.

U Općoj bolnici utvrđeno je da Matkoviću nije ništa slomljeno, a za terapiju mora gutati tablete protiv bolova.

- Čuo sam u bolnici za rezultat. I sretan sam zbog boda, nesretan što nismo dobili jer nam je neopravdano nepriznat gol iz prvog poluvremena i jer smo, kažu mi svi, bili bolji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:23