BEZ DLAKE NA JEZIKU

Nova provokacija Barcelonine zvijezde: 'Dok realovci snimaju filmove, mi osvajamo trofeje'

Cristiano Ronaldo i Gerard Pique
 Alex Caparros/Getty Images / Getty Images

Nakon osvojenog novog, 24. po redu naslova španjolskog nogometnog prvaka za Barcelonu, stoper katalonskog kluba Gerard Pique nije izdržao da ne provocira igrače iz redova najvećeg rivala Real Madrida.

Na svečanoj paradi Pique je tako u nekoliko navrata imitirao Cristiana Ronalda. Kada mu je, naime, jedan navijač bacio loptu na potpis, Pique se okrenuo prema Suarezu i Messiju i skočio kao Cristiano Ronaldo u jednoj od proslava golova. jednoj od poznatijih, onoj 'calma', kada uzdiže ruku smirujući sve oko sebe, baš onako kao što radi kada zabija izjednačujuće pogotke pa umiruje navijače koji ga provociraju. Kasnije su ga novinari priupitali je li to uistinu bio slučaj?

"Stvarno se ne sjećam jesam li imitirao Ronalda. Možda i jesam. Dok realovci snimaju filmove, mi trpamo trofeje u naše vitrine", odapeo je otrovnu strelicu Pique.

"Istina je da Real ima priliku za osvajanje Lige prvaka i ako to uspiju, mi ćemo im čestitati. Ali mi pak imamo priliku slaviti dvostruku krunu", objasnio je Pique uz dodatak da naslov u Ligi prvaka nije vredniji od onog u Primeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 22:26