NEMA PRODAJE

'ODBIO SAM BAYEROVIH PET MILIJUNA EURA ZA ŠIMU VRSALJKA' Zdravko Mamić o susretu s Nijemcima

Leverkusenov direktor bio je i kod nas u Maksimiru i ponudio je 5 milijuna eura, mi smo to odbili. Što će biti dalje, vidjet ćemo - rekao je izvršni predsjednik Modirh
 Drago Sopta/Cropix

Dinamo je čestitao Milanu Bandiću na izbornoj pobjedi i novom mandatu gradonačelnika Zagreba. Bandić je inače počasni predsjednik Modrih, a u čestitki se navodi kako su "u klubu sigurni da će suradnja između gradonačelnika i Dinama biti samo još bolja".

A hoće li se uskoro moći čestitati Dinamu na transferu Šime Vrsaljka? Sportski direktor Zoran Mamić danas je bio u Njemačkoj, ali stvar zasad zapinje na odšteti koju traži Dinamo. Po nekim izvorima klupska vrhuška ne želi pustiti Vrsaljka za manje od 6 milijuna eura, a tu svotu bundesligaš će teško izdvojiti.

Poslijepodne se javio i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

- Da, istina je da Bayer iz Leverkusena želi dovesti Šimu Vrsaljka. Njihov direktor bio je i kod nas u Maksimiru i ponudio je 5 milijuna eura, mi smo to odbili. Što će biti dalje, vidjet ćemo.

Naravno, Mamić želi više, u Leverkusenu traju konzultacije na tu temu. Inače, Dinamo je doveo još jednog igrača u svoju svlačionicu.

- Od Lokomotive kupujemo Matu Maleša! Dakle, iz Lokosa uzimamo trojicu, slijedi kupnja Domagoja Antolića, te povratak Andreja Kramarića koji je bio na posudbi - zaključio je izvršni predsjednik Dinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:20