DRAMA U MAKSIMIRSKOJ

OTKRIVAMO Sammir nije igrao protiv Rijeke jer je odbio potpisati novi ugovor s Dinamom?

Sammir je nedavno po tko zna koji put odbio potpisati novi ugovor, sve je izglednije da će na tome i ostati i da bi on idućeg ljeta mogao besplatno otići iz Dinama
 Ronald Goršić/CROPIX

U početnoj Dinamovoj postavi protiv Rijeke nije bilo Sammira. To je, u svakom slučaju, iznenađenje, s obzirom da se ipak radilo o važnoj utakmici za Modre.

Sammir je još na utakmici u Sofiji osjetio bol u mišiću zadnje lože, sam Branko Ivanković rekao je u subotu da Sammir ima problema, ali da se nada da će biti na raspolaganju. Potom je na treningu za svaki slučaj uvježbavao varijantu s Husejinovićem, a Sammir je dvadesetak minuta prije kraja treninga napustio teren. I, službeni je razlog njegovog izostanka ozljeda.

Premda, počelo se kasnije šuškati da ozljeda nije tako ozbiljna, da je Sammir mogao igrati, ili barem biti na klupi, pa ući bude li trebalo. To je, pak, probudilo sumnje da možda postoji neka druga pozadina Sammirova neigranja, da je u pitanju 'kompliciran’ odnos njega i kluba. Naime, Sammir je nedavno po tko zna koji put odbio potpisati novi ugovor, sve je izglednije da će na tome i ostati i da bi on idućeg ljeta mogao besplatno otići iz Dinama.

Uz to, i Branko Ivanković vjerojatno je procijenio da od takvog Sammira ne bi imao puno koristi, možda mu je dobro došlo da na neki način 'šokira’ momčad, da pokuša bez Sammira dobiti Rijeku. Bez obzira što je u Sofiji bio najbolji Dinamov igrač, pitanje je može li još uvijek u kontinuitetu odigrati dvije kvalitetne utakmice. Vjerojatno u priči oko Sammirova neigranja ima od svega toga pomalo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:57