OČEVIM STOPAMA

Pamić u Bayeru za 500.000 eura, a za Rijeku nije igrao

Karlovac, 100410.Igraliste Branko Cavlovic - Cavlek.T-com 1. HNL, 24. kolo susret izmedjuKarlovca i Varteksa. Na slici: Zvonko Pamic i Josip Brezovec (D).Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Kako je počelo, tako je i završilo. Bayer Leverkusen prvi je iskazao zanimanje za najboljeg nogometaša Karlovca, još prošle jeseni skauti Apotekara nekoliko su puta gledali Zvonka Pamića. Ovoga proljeća bivše poslodavce u Karlovac je dovodio, da bi im bio prevoditelj, i Boris Živković. Premda se pričalo da za Zvonka nemali interes iskazuje i Borussia Dortmund, Stuttgart, pa čak i HSV, od francuskih klubova spekuliralo se o Auxerreu i Lilleu, u utorak je definitivno presjećeno: Pamić na ljeto odlazi Bayer?

Sastanak emisara iz Leverkusena, Rijeke i Karlovca bio je “negdje u Gorskom kotaru”, nema dvojbe da je glavnu riječ vodio nogometašev otac i sadašnji trener Igor. Procurilo je da Rijeci za koju dotični Pamić neće odigrati niti minutu, pripada 500.000 eura (po nekim navodima 400.000), a budući da je dečko procijenjen na milijun eura, zasigurno će dosta ostati i njemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 17:27