PREDSJEDNIK UDINESEA

Pozzo: Nećemo Hajduku uzeti trenera Reju

 Vladimir Dugandžić / Cropix

Edoardo Reja na odmoru je u Italiji otkud stiže vijest da je upravo on prvi kandidat za novog trenera Udinesea.

Naime, klub iz Udina našao se u krizi igre i rezultata, potonuo je do 14. pozicije na tablici zbog čega se zadnjih tjedana preispituje status trenera Pasqualea Marina. Talijanski mediji navode da je Marino pred otkazom, a utakmica s Cagliarijem sljedeće nedjelje označena je kao njegovo “biti ili ne biti”.

Više nego sudbina Marina za nas je zanimljvije kako se među njegovim potencijalnim nasljednicima u prvi plan gura ime – Edoarda Reje, trenera Hajduka.

Reja je očito na dobroj cijeni u Italiji kad mu se daje prednost u odnosu na imena poput Zaccheronija ili De Biasija.

Priču je neizravno potvrdio i sam gazda Udinesea Giampaolo Pozzo koji je u razgovoru za tuttomercatoweb.it kazao:

- Reja je vrhunski profesionalac koji je napravio izvrsne stvari s Napolijem i zato ga poštujem. Ali prije svega moram reći da nisam imao nikakve kontakte s njim. Osim toga Reja ima posao u splitskom Hajduku, u klubu s kojim imamo odlične odnose i koje ne želimo ničim kvariti.

Ovim je Pozzo jasno otklonio mogućnost da bi Reja mogao sjesti na klupu Udinesea u slučaju da Marino dobije otkaz.

Ali je i potvrdio Rejine tvrdnje od prije mjesec dana kada se slična spekulacija pojavila, ali tada s Laziom kao zainteresiranim klubom.

- Kad god neki klub u Italiji mijenja trenera ja sam jedan od kandidata – rekao nam je tada Reja odbijajući bilo kakvu mogućnost da se vrati u Italiju prije nego što završi posao s Hajdukom. Reja s Hajdukom ima ugovor do ljeta 2011.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 21:34