PIŠU TALIJANI

Preokret u 'slučaju Totti': Najavljena vijest koja |će izazvati delirij kod Rominih navijača

 Paulo Bruno / Getty

Prema napisima talijanskih medija, legendarni kapetan Rome Francesco Totti pristao je potpisati produljenje ugovora s Romom, a vijest bi i službeno trebao objaviti predsjednik rimskog kluba James Pallotta u ponedjeljak nakon utakmice protiv Genoe.

Gazzetta dello Sport i Tuttosport navode kako je Pallotta nagovorio Tottija da ostavi nesuglasice s trenerom Lucianom Spallettijem po strani i potpiše novi jednogodišnji ugovor s klubom čije boje brani od početka profesionalne karijere 1992. godine.

Pallotta i Totti sve su dogovorili putem telefona, a 39-godišnja ikona 'giallorossa' navodno se novim ugovorom pohvalila svojim prijateljima. Ukoliko se vijest pokaže istinim, ona će svakako oduševiti crvenu polovicu Rima koja idolizira Tottija.

Podsjećamo, Tottijevi sukobi s trenerom Spallettijem često su ove sezone dospjevali na naslovnice talijanskih medija, zbog čega se počelo nagađati o potencijalnom odlasku 'rimskog Kralja'.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:29