INTRIGANTNA PRIČA

Puno toga u Nikinom svijetu ovisi o njoj: I Škoti otkrili 'zapanjujuću hrvatsku glumicu!'

Zrinka Cvitešić
 Alen Salkic / CROPIX

Prema napisima škotskog Daily Recorda, bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar (31) mogao bi karijeri nastaviti u redovima Glasgow Rangersa.

Menadžer slavnog kluba s Ibroxa Mark Warburton nedavno je boravio u New Yorku, gdje se sastao s bivšim igračem Dinama, Hajduka, Tottenhama, Portsmoutha i QPR-a u namjeri kako bi ga privolio na transfer u Škotsku.

Ali, Daily Record piše kako potencijalni Kranjčarov transfer ovisi isključivo o ciljevima njegove djevojke, uspješne glumice Zrinke Cvitešić.

"Tko nosi hlače u vezi moglo bi odlučiti hoće li vrlo cijenjeni Hrvat obući plavi dres u Škotskoj...Kranjčar bi mogao biti u problemima kod nagovaranja 36-godišnje filmske, televizijske i kazališne glumice Zrinke da je Ibrox bolji od Broadwaya", navodi Daily Record u svom tekstu, nadalje spominjući silne glumačke nagrade koje je Citešić osvojila.

Podsjećamo, Kranjčar je trenutno član američkog drugoligaša New York Cosmosa, čiji je član od ožujka ove godine. Slavni Rangers se pak od sljedeće sezone vraća među elitu škotskog nogometa i menadžer Warburton u potrazi je za pojačanjima kako bi se njegova momčad sljedeće sezone mogla upustiti u ravnopravnu borbu za naslov s gradskim rivalom Celticom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:02