ZA 140.000 EURA

Rakitićev BMW u prodaji bez njegova znanja

RESTRICTIONS / EMBARGO - ONLINE CLIENTS MAY USE UP TO SIX IMAGES DURING EACH MATCH WITHOUT THE AUTHORISATION OF THE DFL. NO MOBILE USE DURING THE MATCH AND FOR A FURTHER TWO HOURS AFTERWARDS IS PERMITTED WITHOUT THE AUTHORISATION OF THE DFL.Schalke's Croatian midfielder Ivan Rakitic (L) celebrates scoring with Schalke's striker Kevin Kuranyi during the German first division Bundesliga football match FC Schalke vs Borussia Moenchengladbach in the western German city of Gelsenkirchen on April 17, 2010. AFP PHOTO DDP / JUERGEN SCHWARZ GERMANY OUT
 AFP

Nemalu je neugodnost doživio hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić shvativši da se njegov luksuzni BMW prodaje internetskim putem bez njegove dozvole.

Poduzeće Anderson Germany je putem internetske stranice Mobile.de u prodaju, za 140.000 eura, stavila Rakitićev BMW X5 (snage 370 konja), a sve popratila slikama kako bi se zainteresirani uvjerili u elegantnost automobila u vlasništvu hrvatskog nogometaša. Da je vozilo njegovo, lako je shvatljivo budući da su sjedala u njemu ukrašena Rakitićevim imenom, te brojevima koje nosi na dresu Schalkea (10), odnosno hrvatske reprezentacije (7).

- Kada sam čuo da mi je auto u prodaji odmah sam se sjurio na ulicu da vidim je li još uvijek ondje. Pomislio sam da je ukraden, te da je na taj način završio u "izlogu". Prije godinu ili godinu i pol dana jedan mi je automobil već ukraden - opisao je Rakitić doživljenu neugodnost.

Automobil Schalkeovog nogometaša ipak je bio uredno parkiran, a situacija brzo riješena nakon što se shvatilo da se prodajna web-stranica poslužila slikama tek radi primjera i uvida u to kako vozilo izgleda.

- Prodavač je obećao maknuti slike. Time je za mene ova tema, nadam se, završena - veli Rakitić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 05:56