ALARMANTNO STANJE

RASTROJENI ZDRAVKO MAMIĆ NA RUBU OČAJA 'Kupit ću novi Dinamo, 25 igrača i 6 trenera!'

Dinamo će opet biti prvi u Hrvatskoj, Dinamo će opet u Ligu prvaka, sve ćemo mi to napraviti. Ja sam previše iskusan čovjek da ne bih reagirao - kaže prvi čovjek Modrih
 Boris Kovačev / CROPIX

Dinamo se iz Sofije vratio oko tri sata nakon ponoći. Zdravko Mamić već je oko osam sati bio u Maksimiru. Pitali smo ga što će poduzeti da se momčad izvuče iz krize. Sasvim je jasno da se ne može skinuti i zaigrati ili od Ivankovića preuzeti trenersku klupu.

- U ovom trenutku sve je jednostavno, trebamo staviti glave skup. To je jedino što možemo napraviti. Kriza je očigledna i evidentna. Ja znam u čemu je problem, ali ovog trenutka to ne bih želio dijeliti s javnošću. Trebamo se u Dinamu svi skupiti i raditi na zajedništvu. Od sjedenja, kukanja i naricanja neće biti ništa. Već se u nedjelju protiv Rijeke možemo vratiti na polunormalan kolosijek, ali možemo još dublje zaroniti u krizu - kazao je Mamić.

Mamić će kazati da sustav mora funkcionirati, da klub ne može prestati živjeti zbog toga što se dogodila rezultatska i igračka kriza.

- Ozbiljno smo kompromitirali europske ciljeve, europske koeficijente, ali nije Dinamo bezglavi klub. Ozbiljni su ljudi stvorili Dinamo zadnjih osam godina. Dinamo će opet biti prvi u Hrvatskoj, Dinamo će opet u Ligu prvaka, sve ćemo mi to napraviti. Ja sam previše iskusan čovjek da ne bih reagirao. Samo u ovom trenutku to nije lako.

Na kraju je Mamić ipak u svom stilu kazati nekoliko rečenica.

- Ako bude trebalo kupit ćemo novi Dinamo! Kupit ću novih 25 igrača i novih 6 trenera. Ako neće biti druge alternative, ja ću svakako nešto poduzeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:47