NEVIĐENI KAOS

RAT U RIMU Navijači Napolija brutalno prebili huligana koji je pucao po njima... Život su mu spasili - građani!

Talijanska policija je uhitila 48-godišnjeg navijača Rome Danielea De Santisa za kojeg se sumnja da je ispalio četiri hica iz vatrenog oružja i ranio trojicu navijača Napolija. Istina, policija se i nije trebala previše mučiti da ga uhvate budući da su vremešnog huligana prvo dograbili Napolijevi navijači i brutalno ga prebili. Vjerojatno bi čovjek bi i mrtav da ga obični građani nisu izvukli iz ralja pobješnjelih huligana.

Prema riječima svjedoka De Santis je bio na svom poslu kada je vidio da Napolijevi navijači po ulici bacaju dimne bombe i baklje. Očito te provokacije nije mogao istrpiti i čovjek je počeo mahnito pucati po huliganima na cesti. Međutim, očito nije imao neki plan budući da su ga Napolitanci brzo uhvatili i poslali u bolnici.

De Santis je optužen za pokušaj ubojstva i nošenje vatrenog oružja, a u policiji tvrde da ni ranjeni Napolitanci nisu sasvim nevini. Dapače, imaju poprilično bogat dosje, a očevici tvrde da su divljali na ulici... Ostali huligani su pobjegli glavom bez obzira i za njima se traga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 10:13