OZLJEDA PREPONA

Ribery nakon svih nesreća završio na operaciji

Iz francuske liječničke službe nisu previše specificirali težinu Riberyjeve ozljede, ali ona se ne dovodi u vezu s ozljedom lijevog koljena
 Reuters

Iz redova liječničkog tima francuske nogometne reprezentacije, momčadi osramoćene unutarnjim sukobima i ranim ispadanjem sa Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, objavili su da njihov ponajbolji igrač mora na operaciju.

Riječ je o krilnom nogometašu Bayern Münchena Francku Riberyju (27), koji bi operativnom zahvatu prepona trebao biti podvrgnut u petak u Münchenu.

Francuska reprezentacija se jutros vratila u Francusku, sletjevši na aerodrom Le Bourget sjeverno od Pariza, gdje će iz Bayerna po Riberyja poslati privatni zrakoplov koji će ga prevesti u München.

Iz francuske liječničke službe nisu previše specificirali težinu Riberyjeve ozljede, ali ona se ne dovodi u vezu s ozljedom lijevog koljena s kojom je imao problema tijekom cijele protekle sezone.

Ribery je u Južnoj Africi nastupio u sve tri utakmice "tricolora", a asistirao je za jedini gol ( Florenta Maloude) momčadi u utakmici posljednjeg kola skupine A, u 2-1 porazu od Južnoafričke Republike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:31