KOJI JE VAMA BOLJI?

Robbenov volej ispred fantastičnih Petrićevih 'škarica'

Gledatelji ARD-ove subotnje cjelovečernje emisije Sportschau izabrali su naj-nogometni gol za mjesec travanj. Pred hrvatskim reprezentativcem Mladenom Petrićem "pobjedu" je odnio Arjen Robben
 Reuters

Gledatelji ARD-ove subotnje cjelovečernje emisije Sportschau izabrali su naj-nogometni gol za mjesec travanj. Pred Mladenom Petrićem "pobjedu" je odnio Arjen Robben.

Nizozemčev volej na Riberyjevo dodavanja iz kornera u utakmici protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu sakupio je gotovo 50% glasova gledatelja. Podsjetimo da je riječ o uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici nogometne Lige prvaka u kojoj je Manchester United slavio s nedovoljnih 3-2.

Nakon vodstva 3-0 Ivica Olić je golom otvorio nadu, a Robben sjajno zakucao volejem s ruba šesnaesterca za 3-2, odnosno ukupnih 4-4 nakon kojih su Bavarci zbog gola više u gostima izborili polufinale protiv Lyona. Gol koji je hrvatski reprezentativac Petrić "škaricama" postigao Standardu u Liegeu dobio je 23 posto glasova gledatelja emisije, dok je treće mjesto s 10 posto glasova pripalo golu golmana trećeligaške njemačke momčadi Wehen Wiesbaden II, Nicu Adamiju.

Postigao ga je protiv SpVgga Weiden u ispucavajući loptu izvan svog kaznenog prostora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:26