TRANSFER GODINE

SERGIO RAMOS BJEŽI IZ REALA United krenuo po najboljeg stopera svijeta, Real ih šokirao cijenom!

U transferu Ramosa zasigurno će se okrenuti najveći novac u povijesti za jednog obrambenog igrača

Sergio Ramos želi ovoga ljeta otići iz Real Madrida. Ponajbolji svjetski branič silno je nezadovoljan na Santiago Bernabeu i ne namjerava ostati u Madridu, piše madridski AS, a pozivaju se na izvore bliske klubu i Ramosu. Navodno je Ramos već obavio razgovor s predsjednikom Perezom koji za transfer ne želi ni ćuti.

Prije nekoliko dana navodno je Barcelona prva saznala za nezadovoljstvo stopera te je krenula u akciju. Kandidat za predsjednika kluba Jordi Mojo imao je plan da navijačima uoči izbora za čelnog čovjeka kluba ponudi zvijezdu Reala. No, u subotu je menadžer španjolskog reprezentativca odlučno demantirao bilo kakve pregovore s europskim prvakom:

- Sergio nikad neće zaigrati za Barcelonu, poručio je Rene Ramos, brat i zastupnik igrača.

Navodno je Ramosa silno uvrijedila činjenica da su na Bernabeuu 'progutali' mamac Barcelone i pitali ga misli li doista otići u Kataloniju. Ramos je već javno prosvjedovao nakon što je klub potjerao Carla Ancelottija i doveo Rafu Beniteza. Nakon toga Ramosu nije legla niti činjenica da se Real planira riješiti Ikera Casillasa, a 'patka' s transferom u Barcelonu bila je kap koja je 'prelila čašu'.

Vijest da Ramos želi pobjeći iz Reala prohujala je Europom poput vihora. Prvi su se javili najveći šopingholičari na Starom kontinentu, Manchester City i PSG. No, AS piše kako je ipak najozbiljniji kupac Manchester United. Van Gaal daje bogatstvo za stopera, a Ramos je definitivno čovjek koji bi stabilizirao obranu Uniteda i vratio ih u vrh europskog nogometa. No, postoji jedan 'mali problem' kada je Ramos u pitanju. Naime, u klauzuli ugovora stoji kako može napustiti Real prije isteka ugovora samo ukoliko netko plati 200 milijuna eura.

Na Old Traffordu znaju kako ova cifra nije realna i da Perez u pregovorima mora sniziti cijenu. Španjolci se pitaju koliko je madridski klub spreman spustiti cijenu. Ramos je čvrsto odlučio da odlazi, a držati nezadovoljnog igrača u svlačionici još dvije godine definitivno nije opcija. Jedno je sigurno. U transferu Ramosa zasigurno će se okrenuti najveći novac u povijesti za jednog obrambenog igrača.

.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:42