PROMIJENIO MIŠLJENJE

Skansijev salto: 'HNS je perjanica hrvatskog sporta'

'Apeliram da svi zajedno pomognemo ozdravljenju nogometnih klubova koje moramo natjerati na odgovornije ponašanje u skladu s odredbama Uefina financijskog fair-playa'
 Duje Klarić/CROPIX

Put od zagovornika “isušivanja nogometne močvare” do zagovornika Hrvatskog nogometnog saveza kao “hrvatske sportske perjanice” prošao je Petar Skansi u svega nekoliko mjeseci boravka na doministarskoj dužnosti.

Proslavljeni košarkaš i pomoćnik ministra sporta, znanosti i obrazovanja Željka Jovanovića u četvrtak je za skupštinskom govornicom napravio impresivan salto i pokazao se fanom HNS-a.

- Čast mi je pozdaviti vas jer je ovaj savez perjanica hrvatskog sporta i kao takav izrazito odgovoran za imidž Hrvatske u svijetu. Iznimno je važno da nastavite s transparentnim i poštenim radom i da u budućnosti osim reprezentaciji posvetite pozornost i klubovima i trenerima na koje sam posebno osjetljiv.

Apeliram da svi zajedno pomognemo ozdravljenju nogometnih klubova koje moramo natjerati na odgovornije ponašanje u skladu s odredbama Uefina financijskog fair-playa - rekao je Skansi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 19:58