APEL IZ MAKSIMIRA

'Smijenite Ladića, čovjek sve razara, niti jedan mladi igrač ga ne podnosi'

'Ladić udara po Lovrenu i Dinamu. Sukobio se s Mandžukićem, Sharbinijem, Kalinićem, Hajdukom, Dinamom, Rijekom... Ovo mu je treći ciklus, dva puta je bio neuspješan...'
 Davor Pongračić / Cropix

Bomba iz Maksimira! Dinamo traži smjenu izbornika mlade selekcije Dražena Ladića! Ladić je u našem listu izjavio “neki dam sam čitao izjavu jednog 20-godišnjaka koji kaže da je prerastao Hrvatsku ligu, to je strašno”. U Maksimiru su prepoznali da se radi o njihovom igraču Dejanu Lovrenu, te je uslijedila reakcija iz Maksimira, pišu Sportske novosti.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA STRANICAMA SPORTSKIH NOVOSTI

Stavove čelnih ljudi Modrih prenio je glasnogovornik Ado Kožul.

- Po tko zna koji put izražavamo ogorčenje izjavama izbornika mlade vrste Dražena Ladića. On je čovjek koji razara, umjesto da spaja i stvara dobru atmosferu. Ladić je čovjek sukoba i na sljedećoj sjednici Izvršnog odbora HNS-a tražit ćemo njegov opoziv!

Kožul je objasnio zašto u Dinamu ne žele Ladića na izborničkoj funkciji.

- Dražen Ladić u SN uopće ne komentira želju Domagoja Vide za odlaskom u inozemstvo, ali se zato obrušava na Dejana Lovrena kojega ne podnosi. Zgraža se nad njegovom izjavom koju je Lovren - demantirao!

U plavom klubu kažu da potpisuju Ladićev stav kad se radi o preranom odlasku mladih hrvatskih igrača u inozemstvo, ali ne mogu mu oprostiti što se tako obrušava na njihovog igrača, dok o drugima šuti.

- Ladić udara po pojedincu Lovrenu te po Dinamu. Gazi gdje god stigne. Sukobio se s Mandžukićem, Sharbinijem, Kalinićem, Hajdukom, Dinamom, Rijekom... Ovo mu je treći kvalifikacijski ciklus, dva puta je bio neuspješan. Nakon ta dva neuspjeha ponovno je dobio mandat za vođenje mlade vrste, zbog toga smo ogročeni na vodstvo HNS-a. Spominje Kožul poraz mladih protiv Cipra u Koprivnici, u kojem su nogometaši Dinama i Hajduka bili na margini, uključujući Kalinića i Rakitića.

- Ladić podcjenjuje nogometaše Dinama i Hajduka, a oni moraju biti temelj reprezentacije. Kad su oni zaigrali, Hrvatska je zabilježila četiri pobjede zaredom! Konačno, Rakitić i Kalinić su se priključili mladoj vrsti samo zahvaljujući Zorislavu Srebriću i Slavenu Biliću.

Kožul zaključno prenosi stavove vrhuške kluba.

- Nakon pobjeda mladih stvorena je sjajna atmosfera, ali osobno niti jedan mladi reprezentativac Hrvatske ne može smisliti Dražena Ladića.

Lavina iz Dinama je krenula, Ladić nikad nije bio u težoj situaciji. U hrvatskom nogometu teško prežive oni koji Dinamu stanu na žulj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 22:15