ZVIJEZDA SP-a

Sneijder: Drago mi je što me Manchester traži, ali ostajem u Interu

Netherlands' midfielder Wesley Sneijder celebrates after scoring the second goal of his team during the 2010 World Cup semi-final football match Uruguay vs. Netherlands on July 6, 2010 at Green Point stadium in Cape Town. The Netherlands defeated Uruguay 3-2. NO PUSH TO MOBILE / MOBILE USE SOLELY WITHIN EDITORIAL ARTICLE- AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
 AFP

Sjajne igre tijekom klupskog dijela sezone s Interom, ali i na Svjetskom nogometnom prvenstvu, promovirale su Wesleyja Sneijdera u jednog od poželjnijih igrača u planovima europskih velikana.

U namjeri da se vrati na tron engleskog Premiershipa oko na nizozemskog veznjaka bacio je Manchester United, o čemu je već pričao prvi čovjek Intera Massimo Moratti, a sada su takve priče došle i do samog nogometaša.

No, od transfera neće biti ništa.

- Korektno je to što se Manchester obratio Interu oko ideje mog prelaska. Međutim, nije mi namjera tako brzo otići iz Intera.

- Ondje je moje srce. S tim sam klubom osvojio gotovo sve što sam u prošloj sezoni mogao (Liga prvaka, Serie A, Talijanski kup) i radujem se novim naslovima. Namjeravam uzeti talijanski Superkup, europski Superkup i klupsko prvenstvo svijeta.

- Mnogo je toga preostalo za osvojiti i zato ostajem u Interu - poručio je zainteresiranim stranama Sneijder.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:52