POGLED PREMA ŠIBENIKU

Špaco: Nema zečevine, ako ne ulovimo zeca!

Vulić i Pralija su naši i znaju nas dobro. Nama treba pobjeda - kazao je u najavi Špaco
 Vladimir Dugandžić / Cropix

SPLIT - Čovjek ni ne prospava, a već stiže nova utakmica, nova želja za pobjedom... - započeo je današnje druženje sa splitskim novinarima trener Hajduka pred susret s Puljanima.

Bijeli neće moći računati na Srđana Andrića, Gorana Jozinovića, Marina Ljubičića, te Ivana Strinića. Problem je s lijevim bekovima.

- Nemamo lijevu nogu, lijevo dodavanje, lijevo okretanje strana. Riješit ću to nekako. Za ovaj dvoboj ću priključiti juniora Ivana Lendrića koji će popuniti brojku od 16 - istaknuo je Špaco.

- Uvažavajući maksimalno suparnika, a s obzirom da je nasuprot nas Zoran Vulić koji poznaje našu momčad, nemamo izbora nego srušiti sve gostujuće motive u ostvarivanju naših ciljeva.

Nećete imati obojicu lijevih bekova...?

- Gubimo lijevu nogu, lijevo dodavanje, lijevo okretanje strana, a sad moramo pronaći novo rješenje. Pokušat ćemo samo jedno mjesto mijenjati kako bismo ostvarili igru koja bi nam donijela pozitivan rezultat.

Mijenjat ćete formaciju, igrati s trojicom u zadnjem redu?

- Formacija je samo sredstvo, a ne igra. O tome više ne razmišljamo, već imamo definirana rješenja, znamo kako ćemo se postaviti.

Spomenuo je trener i finalnu utakmicu Kupa.

- Ne možemo imati "zečevinu na dalmatinski" ako ne ulovimo zeca - na duhovit način trener bijelih je pokazao ko mu je u mislima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 01:31