ČEKA SE PEREZ

SPREMA SE RAZMJENA Van Gaal u Madrid šalje De Geu i 30 milijuna eura u zamjenu za S. Ramosa

Louisu Van Gaalu se ukazala prilika koju je čekao od kada je stigao na Old Trafford. Manchester United vapi za vrhunskim stoperom, a od kada je procurila vijest da Sergio Ramos želi napustiti Real Madrid Nizozemac se dao u akciju.

Klauzula u ugovor Španjolca teška je 200 milijuna eura ukoliko ga netko želi kupiti, no niti to nije obeshrabrilo Van Gaala. Poput Baltazara, Nizozemac je 'mislio, mislio i dosjetio se'. Dati će Realu ono što najviše želi u zamjenu za ono što njemu najviše treba. Engleski mediji tvrde da se sprema velika razmjena na relaciji Old Trafford - Santiago Bernabeuu.

Van Gaal je prema dobro obavješetnim izvorima u Real spreman poslati najveću Perezovu želju, Davida De Geu. Spreman je čak isplatiti Španjolcima i 30 milijuna eura. Sve kako bi dobio Sergija Ramosa.

Alternativu za španjolskog vratara je pronašao u Tottenhamu. Dovesti će Francuza Llorisa. Sada se samo još čeka odgovor Pereza. Engelzi igraju na kartu nezadovoljnog Ramosa koji silno želi otići iz Reala. No, pitanje je hoće li kontroverzni predsjednik Reala pristati na ponudu Van Gaala. Ili će čekati da se jave City i PSG...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:05