RASPAD SISTEMA

'Srebriću sam nadređen, a smatra me nepismenim'

'Nije mu palo na pamet ni da me kontaktira. Osjećam se degradirano, poniženo i u takvoj situaciji ne vidim koji je moj točno posao. Ponizio me kao odvjetnika, kao dopredsjednika Saveza'
 Ranko Šuvar / Cropix

Dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednik Komisije za suzbijanje korupcije u nogometu Ivan Brleković, podnio je neopozivu ostavku jer ga je uvrijedio svojim ponašanjem glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

- Moja je zadaća pratiti razvoj situacije oko cijele ove afere, da budem na dispoziciji državnim tijelima. Ali Srebrić se prema meni ponio kao prema nepismenom teletu - rekao je za Index Ivan Brleković.

Optužio je dodatno Srebrića što je produžio boravak u Latviji, samo zato da izbjegne cijelu situaciju.

- Nije mu palo na pamet ni da me kontaktira. Osjećam se degradirano, poniženo i u takvoj situaciji ne vidim koji je moj točno posao. Ponizio me kao odvjetnika, kao dopredsjednika Saveza, a ni tu dužnost više neću obavljati dok je ovakva situacija. Ne mogu trpjeti da me se na taj način blokira - kazao je.

Očito je Brlekoviću iznimno zasmetalo što se vrhuška HNS-a ponaša kao da se ništa ne događa, i to u trenutku dok se u hrvatskom nogometu istražuju najveći skandali u povijesti. Jedino je šteta što je kao očito iznimno savjesni pojedinac napustio iznimno odgovoran posao, na kojem ljudi poput njega trebaju biti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:39