TRENER ZAGREBA 'PUKNUO'

Štimac: Je li imperativ ne izgubiti protiv Cibalije? Čekaj, jel ti to mene zaje...!

Loša vijest za Zagreb: protivnik im se opet sprema pustiti utakmicu, a to ove sezone rijetko završi dobro po ‘pjesnike’
 Igor Sambolec / Cropix

ZAGREB - Kada njegovim momcima ne ide na terenu, Igor Štimac i Zagreb pokušavaju “ispod stola” doći do bodova koji im život znače. Zvuči poznato? Nije trebalo posebno pažljivo pratiti društvo iz Kranjčevićeve od Štimčeva dolaska, nakon sedam uvodnih poraza, da bi vam se učinilo da ste ovo već čuli. I to nekoliko puta! Zagreb “namješta li ga namješta”, a bodovni konto nikako da naraste.

Gostovanje u Vinkovcima netko je ponovno proglasio sigurnom okladom, poklonom za kladioničare. Pričalo se uoči Šibenika, Zadra i Lokomotive, pa zašto ne bi i u najavi ogleda s drugom momčadi lige. Puls trenera Zagreba na takvim temama dramatično skače, što mu je teško zamjeriti. Često se uoči utakmica, u situaciji u kojoj će za ostanak u ligi morati pobjeđivati i momčadi iz vrha, nađe u situaciji da mora raspravljati o uličnim šaputanjima.

- Svi se moramo skrivati od takvih priča koje slušam otkako sam stigao u klub. Pogledajte naše utakmice pa mi recite koliko smo puta profitirali od sudačkih pogrešaka. Valjda moramo gubiti utakmice da bismo dokazali da smo pošteni - kazao je Štimac na konferenciji za novinare koju je, iznerviran jednim pitanjem, prijevremeno napustio. Nervoza u Kranjčevićevoj je velika i razumljiva, ali ovakve reakcije prvog čovjeka struke teško mogu pomoći.

Zagrebove ‘sumnjive’ utakmice od dolaska Igora Štimca

9. kolo Zagreb - Šibenik 0-2

11. kolo Zagreb - Zadar 4-0

19. kolo Lokomotiva - Zagreb 1-0

22. kolo Cibalia - Zagreb ?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 11:31