NIJE HAJDUK JEDINI...

Sumnjiva proslava 100. rođendana: Modri dokazuju da su stari 99 godina

 Branimir Boban / Cropix

Danas će se u Maksimirskoj 128 održati sastanak Izvršnog odbora Dinama na kojem će se raspravljati o organizaciji proslave 100-te obljetnice Dinama koja će se održati 26. travnja 2011. godine. SN su došle do dokumenta koji će se prezentirati na sastanku Izvršnog odbora, a koji ima za cilj dokazati da je Dinamo uistinu sportski sljednik Građanskog.

'Komunističke vlasti su po dolasku u Zagreb, svibnja 1945. godine, dekretom zabranile djelovanje največih zagrebačkih nogometnih klubova, Građanskog, HAŠK-a i Concordije, s obrazloženjem da su podržavali NDH. Samo desetak dana kasnije, 9. lipnja 1945. godine, osnovano je Športsko društvo Dinamo u kojem je najznačajnija bila nogometna sekcija.'

Mnogi argumenti potvrđuju da je svojim osnutkom Dinamo postao i ostao sljednik Građanskog.

1. ISTI IGRAČI

2. ISTI TRENER

3. ISTI MASER

4. ISTI ČLANOVI UPRAVE

5. ISTI STADION

6. ISTA BOJA

7. ISTI NAVIJAČI

Arsenal, Tottenham, Lyon...

Proslava će biiti spektakularna. Otkrivamo da će na spektaklu gostovati Arsenal, Tottenham, Milan, Manchester City, Lyon, Bayern ili Lyon. Pregovara se i s HNS-om, kako bi se u sklopu velikog Dinamovog slavlja sučelila utakmica 'Dinamovi reprezentativci' protiv reprezentacije Hrvatske! Tu bi se sučelili bivši i sadašnji igrači Dinama koji igraju u nacionalnoj vrsti i oni koji preostaju na izbornikovoj listi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:56