ŠTO S POKRIVAČEM?

Svanulo mu dolaskom Jurčića: Leko ide na pripreme u Brazil i potpisuje novi ugovor!

Jedino što je očito jest da Portugalac Tonel više neće igrati u Dinamu. Više nema nikakvih izgleda da potpiše novi ugovor, njegov odlazak je definitivan
 Damir Krajač/CROPIX

Ne promijeni li se nešto drastično idućih dana, Jerko Leko će na zimske pripreme krenuti s Dinamom! Povratak u momčad nesuđenog kapetana nakon tri mjeseca izbivanja i treniranja s juniorima izvjestan je, još ne i stopostotni rasplet njegove situacije.

Naime, nakon svih mogućih razgovora u klubu jasno je da postoji želja i trenera, i igrača, i klupskih čelnika da se Leko na zimu vrati u momčad i krene na pripreme u Brazil te odradi do kraja ugovor koji istječe idućeg ljeta. Jasno, bilo bi nelogično da, ako ostane, to bude samo do ljeta, stoga nije isključeno da će Leko potpisati i novi ugovor te pomoći momčadi u još jednom pohodu na Ligu prvaka i, uz malo sreće, i u samoj Ligi prvaka. Trebao bi tako Leko postati prvo pojačanje u momčadi Krune Jurčića, premda se ipak iza te informacije mora ostaviti mala zadrška.

Što je s Nikolom Pokrivačem? On je još na čekanju, iako je izvjesno da će se i drugi otpisani pojaviti na Jurčićevoj prozivci, a hoće li i ostati u momčadi ili će otići nekamo na posudbu, kako se dosad pričalo, tek će se vidjet.

Jedino što je očito jest da Portugalac Tonel više neće igrati u Dinamu. Više nema nikakvih izgleda da potpiše novi ugovor, njegov odlazak je definitivan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 05:06