ISTISNUO PAPA

TIJEK SUSRETA: Andrej Kramarić donio veliki preokret u Čakovcu

Igrači Krune Jurčića skloni su podcjenjivanju i ležernoj igri protiv slabijih protivnika

ZAGREB - Čakovec ima čast svjedočiti posljednjoj utakmici prvog dijela Prve HNL, onoj između Međimurja i aktualnog prvaka Dinama. Na papiru to nije dvoboj koji bi trebao ponuditi uzbuđenja ili iznenađenja, ali nisu se modri nikad lako nosili s ekipom iz Čakovca.

Crveno-crni su poznati po tome da odlično igraju protiv jakih momčadi (Hajduk i Dinamo) na domaćem terenu i nikad im se ne događa da posramljeni napuštaju teren. Njihova 13. pozicija na ljestvici plod je loše igre u gostima i mnogih propuštenih prilika na domaćem terenu.

Sigurno je da mogu bolje i svakako će to željeti dokazati u posljednjem kolu, a zatim se dva mjeseca dobro pripremiti da se odmaknu od zone ispadanja. Neće im biti lako protiv Dinama, ali šansu imaju. Uostalom, modrima su bodove ''čupali'' Zagreb, Zadar i Istra, sve redom ekipe iz donjeg dijela ljestvice.

To znači kako su igrači Krune Jurčića skloni podcjenjivanju protivnika i ležernijoj igri sa slabijima. Hoće li tako biti i u ovoj utakmici sa zanimanjem ćemo otkriti, posebno jer su igrači hrvatskog prvaka 'nabrijani' zbog velike pobjede u Bruxellesu.

Tijek susreta možete uživo pratiti ovdje na portalu Jutarnji.hr.

Prva HNL, 17. kolo:

Tijek susreta:

Međimurje - Dinamo 1-4 (Vuka 22'/Morales 50', Slepička 55', Kramarić 65', 80')

Kraj susreta.

80. min: GOL! Mladi Kramarić je zabio drugi pogodak i vjerojatno istisnuo Papadopoulosa iz prve momčadi.

65. min: GOL! Korner nakon Melnjakove intervencije je bio koban, Kramarić je nakon asistencije upisao i pogodak!

63. min: Melnjak je s crte izbio loptu, koja je putovala u mrežu nakon udarca Pedra Moralesa!

55. min: GOL! Slepička i Kramarić sjajno su se nadopunili i Čeh je doveo modre u vodstvo!

50. min: GOL! Morales je s otprilike 25 metara sjajno pogodio!

Počeo je drugi dio.

Kraj prvog dijela.

45. min: Domaći navijači se zabavljaju ismijavanjem Sammira, Papadopoulosa i Slepičke, koji im svojim potezima daju povoda za sprdnju. Iako, nisu oni jedini za sprdnju danas kod Dinama.

28. min: Morales je s 15 metara pucao, ali je lopta otišla pored gola... Nakon primljenog pogotka, šareni sastav Dinama zaigrao je puno angažiranije.

22. min: GOL! Vuka je nakon dobre akcije i rupa u momčadi Dinama zabio za vodstvo Međimurja, što je izazvalo oduševljenje četiri tisuće navijača!

Susret je počeo.

Sastavi:

Međimurje (4-2-3-1): Banović, Gerogijevski, Amauri, Andre Silva, Melnjak, Darmopil, Plantić, Lima, Eliomar (Lozo od 57.), Pintarić (Milatović od 71.), Vuka. Trener: Srećko Bogdan.

Dinamo (4-4-2): Picak, Etto, Barbarić, R. Kovač, Ibáñez, Sammir, Vrdoljak, Badelj (Tomečak od 35.), Morales (Calello od 70.), Slepička, Papadopoulos (Kramarić od 46.). Trener: Krunoslav Jurčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 01:03