KOBAN ZA HRVATA

Tko je pravi Super Mario?: Mandžukić postaje 'džoker' s klupe, a Gomez prvi napadač

 AP

Njemači sportski portal Sport1 objavio je poduži tekst u kojem analizira povratak njemačkog nogometnog reprezentativca Marija Gomeza u momčad Bayerna nakon ozljede, te na koji način to utječe na našeg Marija Mandžukića...

Gomez zbog ozljede i operacije stopala nije igrao punih 100 dana, no povratak na travnjake bio je munjevit i koban za Mandžukića. Baš kao i prije tri tjedna kada je umjesto Mandžukića ušao u igru protiv Hannovera i zabio nakon svega 26 sekundi, Gomez je slično ponovio i proteklog vikenda.

Nijemac je u 60. minuti utakmice protiv Augburga zamijenio našeg reprezentativca i 116 sekundi kasnije postigao je pogodak za pokazalo se konačnih 2-0.

- Moj cilj je postići pogodak kada god uđem u igru - rekao je Gomez koji je u šest povratničkih utakmica postigao tri pogotka, dok je Mandžukić na 311 minuta bez natjecateljskog gola.

Sport1 smatra da će Mandžukić uskoro postati samo "džoker" s klupe, a da će svoje mjesto u udarnoj postavi ponovno zauzeti sjajni njemački reprezentativac, koji, za razliku od Hrvata, nema problema s ulaskom u igru s klupe.

- Važno je da sam na raspolaganju kada me momčad treba. Nemam problema da to činim ulazeći s klupe.

Bayernov izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge smatra da je Gomezov povratak ipak utjecao na psihu Marija Mandžukića.

- Ima u tome istine. Međutim, svejedno nam je drago da imamo njega i Claudija Pizzara u momčadi.

Najbolji strijelac Bundeslige u sezoni 2010/2011 vjeruje da Bayern u pohodu na titulu ne može zaustaviti nijedna bundesligaška momčad.

- Jedini protivnik smo mi sebi sami. Samo si vlastitim pogreškama možemo oduzeti naslov ove sezone - zaključio je Gomez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:24