RASPRODAJA U DINAMU

TOTTENHAM NUDI 20 MILIJUNA EURA ZA JEDVAJA I HALILOVIĆA? Senzacionalan transfer na pomolu

 Goran Mehkek / CROPIX

Dinamove pripreme u Sloveniji teku predviđenim planom, atmosfera je vrhunska, trener Jurčić odrađuje sve što je zamislio. Nema baš nikakvih problema. Ali ponekad stigne neka vijest ili špekulacija, ovisi kako gledate na stvari. Naime, pojavila se jedna priča, a koju su podebljali neke engleske kolege koje su nazvale vašeg novinara pitajući: “Je li istina da Tin Jedvaj i Alen Halilović odlaze u Tottenham za 20 milijuna eura?” Nije da su nas nešto iznenadili pitanjem, jer se ta priča vrti po metropoli već nekoliko dana. Na tu temu smo, jasno, porazgovarali sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem. .

- Prvo i osnovno. U klub nije stigla nikakva službena ponuda. Ovog trenutka, nemam što tajiti, ne postoji službena ponuda niti za jednog našeg igrača.

Dobro, povijest nas je naučila da službene ponude stižu onog trenutka kad je posao već pri završetku. Ima li zanimanja Spursa za kupnju “paketa” Jedvaj - Halilović?

- Zanimanja ima. Ali ne radi se tu samo o jednom klubu, za naše mlade igrače su, ne pretjerujem, zainteresirani gotovo svi jaki i moćni europski klubovi. Koga god napišete, ne možete pogriješiti - priča mlađi Mamić.

Kad je u pitanju prodaja, stav kluba je uvijek isti, ponovio je to Mamić.

- Svi mogu otići i ostati. Tko zna što će se događati do kraja prijelaznog roka. Eto, danas su me zvali iz Turske, sa Svjetskog prvenstva U-20, neću kazati imena klubova, ali žele kupiti Šimunovića i Gorupeca!

Nije to sve. U turskim medijima je izašla informacija da Bešiktaš, koji je preuzeo bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić želi dovesti Arijana Ademija, hrvatskog reprezentativca. Njega i Ronaldinha. Mlađi Mamić o tome nije imao saznanja.

- Ne znam, nisam bio u kontaktu sa Slavenom Bilićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 22:21