PREGOVORI U MAKSIMIRU

TRANSFER U LONDON Chelsea želi odvesti 13-godišnjeg kadeta Dinama Edina Julardžiju

Predstavnici Chelseja su obavili razgovor s vodstvom Dinama u kojem su jasno zatražili ispisnicu
 Ivan Lackovic / Cropix

Edin Julardžija, 13-godišnji kadet Dinama na izlaznim je vratima kluba iz Maksimira. Vijest koja po sebi nije ništa posebno dobija na težini ako se zna da je za mladog Edu zagrizao londonski Chelsea čiji su predstavnici u četvrtak obavili razgovor s vodstvom Dinama u kojem su jasno zatražili ispisnicu.

- Bili smo u klubu i izrazili želju da Edo ode u London. Šef škole Marijan Vlak nam je rekao kako smatra da je najbolje da dijete ostane u Dinamu gdje ima sve uvjete da se nastavi razvijati - potvrdio nam je Dino Julardžija, otac talentiranog kadeta koji je zatražio ‘time out’ kako bi obitelj u miru posložila kockice cijelog mozaika. Pravila FIFE su jasna i Edin bi mogao u London pod uvjetom da obitelj pronađe posao i preseli se na Otok što, saznajemo, nije nemoguća opcija. Naime, Dino Julardžija je trener u nogometnoj školi Zagreba koji je svojevremeno individualno radio sa Sammirom u Maksimiru i ne bi imao problem pronaći posao u akademiji Chelsea.

Agent koji zastupa interese obitelji Julardžija u cijeloj ovoj priči oko transfera je Vincenzo Cavalieri. Nogometna javnost pamti ga iz neuspješne ere u nogometnom klubu Zagreb s obzirom da je Cavalieri bio direktor u sezoni u kojoj su ‘pjesnici’ ispali u drugu ligu. Nakon toga se Cavalieri otisnuo u menadžerske vode u kojima puno bolje pliva nego u onim direktorskim. Barem za sada...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 04:14