KAZNA U NEWCASTLEU

'UZORNO' PONAŠANJE Pardewa će udaranje protivničkog igrača koštati 100.000 funti!

Pardew je prihvatio je formalnu opomenu i kaznu od 100.000 funti. Klub s ovime podvlači crtu pod ovaj slučaj i više se neće oglašavati po ovom pitanju'', priopćio je Newcastle.

Engleski prvoligaš Newcastle kaznio je svog menadžera Alana Pardewa sa 100.000 funti i formalnom opomenom jer je tijekom subotnje gostujuće pobjede ''svraka'' kod Hulla 4-1 udario nogometaša domaće momčadi Davida Meylera glavom u glavu…

Veznjak Hulla zaletio se prema menadžeru gostiju Alanu Pardewu u pokušaju da što prije vrati loptu u igru. Pritom je došlo do svađe između spomenute dvojice, a onda je Pardew glavom u glavu udario Meylera.

Dakako, sudac Kevin Friend je odmah poslao trenera ''svraka'' na tribinu, a za očekivati je i da ga čeka teška kazna Engleskog nogometnog saveza. Pardew se ispričao odmah nakon utakmice.

''Newcastle je razočaran akcijom svog menadžera Alana Pardewa. Njegovo ponašanje je bilo neprihvatljivo. To nije ponašanje kakvo očekujemo od menadžera naše momčadi. Najviše smo razočarani jer je postupak našeg menadžera potpuno zasjenio odličnu igru i odličan rezultat naše momčadi.''

'Alan Pardew se nakon utakmice ispričao nogometašu Hulla, nogometnom klubu Hull City i navijačima Newcastlea. Tijekom večeri je klub razgovarao s našim menadžerom koji je ponudio iskrenu ispriku cijelom klubu i izrazio žaljenje zbog svog postupka. Prihvatio je formalnu opomenu i kaznu od 100.000 funti. Klub s ovime podvlači crtu pod ovaj slučaj i više se neće oglašavati po ovom pitanju'', priopćio je Newcastle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:23