VEZNJAK OTKRIO

VATRENI POSTAVIO ULTIMATUM 'Došao bih, ali ne dok je on trener, imali smo problema'

 Juan Manuel Serrano Arce / Getty

Otakako je stigao u Real Madrid, hrvatski nogometni reprezentativac, MateoKovačić muku muči s minutažom, kako kod bivšeg trenera Rafe Beniteza tako i kod legende francuskog i svjetskog nogometa Zinedinea Zidanea.

U Realu su u nekoliko navrata dali do znanja kako vrlo vjerojatno iduće sezone neće ozbiljno računati na reprezentativca Vatrenih, a posljednjih nekoliko dana svjetskim medijima kruži vijest kako bi se Kovačić mogao vratiti u Italiju, a navjeći interes stigao je iz njegovo bivšeg kluba Intera i Juventusa.

Podsjećamo, vezni nogometaš Reala prošlog je ljeta iz Intera stigao na SantiagoBernabeu za 29 milijuna eura, a ono što je sigurno je da se neće vraćati u Inter dok je na klupi Roberto Mancini.

- Nikad se ne zna što se može dogoditi, tako da ne bih isključio mogućnost nastavka karijere u Interu ili Juventusu. Što se tiče Intera jedno je sigurno, ne želim se tamo vraćati dok je Mancini trener, imali smo nekih problema, ali ne želim pričati o tome - kazao je hrvatski reprezentativac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:43